Over ons

Follo is een bedrijf met geheel eigen wijze van werken en hoopt zich hiermee te onderscheiden van alle ander SignMakers. Wij zijn een 3-koppig team dat klaar staat om al uw Sign wensen te vervullen. Niet alleen in de producten die we aanbieden, maar vooral ook in onze Service! Follo SignMakers laat zien wat u wilt zeggen door gerichte toepassing van in- en outdoor signing!

Visie

Wij houden ons vooral bezig met het coördineren en uitvoeren van projecten met betrekking tot in- en outdoor Signing. Wij nemen u alles uit handen en bieden een totaaloplossing: van een plan van aanpak tot de productie en installatie van uw reclame.

Werkplaats

In onze werplaats beschikken wij o.a. over plotters, groot formaat printer, laminaarmaschines, montageafdeling en een borduur atelier.

Creatieve ondersteuning

Follo beschikt over een creatieve afdeling die op verzoek ontwerpen maakt voor auo’s, gevels en ander uitingen. Mocht u op zoek zijn naar een restyling of een nieuw logo of huisstijl dan bent u hiervoor bij ons ook aan het juiste adres.

Follo is een onderdeel van Texlo

TexLo

TexLo is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van textiel. Op onze site vindt u een groot assortiment van promotiekleding van bekende merken. Ook voor bedrijfskleding bedrukken kunt u bij ons terecht.

In ons borduur atelier waar men bedrijfskleding en promowear en sportkleding kan laten personaliseren met logo of imagokenmerken. De klant kan zich ook via de outfits profileren. “Uw merk en onze kleding, the perfect match!”.

0

Je winkelwagen